Se smaragdem ověnčená.

Se smaragdem ověnčená.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020

Se smaragdem ověnčená.
Lunou políbená.
Rýsuje se stuha.
Ale pěkně ztuha.
Místo noci a spánku.
Dostala ještě políbení od červánků.
Jakou barvu asi má?
Je kouzelná?

To je hádanka má.
Zavřu oči
a vydám se za ní
cestou klikatou.
Upravenou, zametenou
i zavátou.
A zamávám s ní u čela,
aby i v včela jí viděla.
A před nepřízní osudu se schovala.
Autor mkinka, 07.09.2020
Přečteno 153x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Frr, jenommarie, Psavec, Dejvis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se Nám to rýsuje:*)

07.09.2020 08:39:28 | Dejvis

Děkuji.Moc hezky řečené.

07.09.2020 08:44:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí