LáSkA

LáSkA

Anotace: Několik láskyplných veršů, snad zde naleznou pochopení..

Inspirace


Její pohled hluboký
mě vždy ohromí.
Povzbudí a sílu dodá,
když mé srdce žalem plesá.


Tlukot srdce requiem mi hraje,
když mě svým pohledem uhrane.
Krása její mě vždy inspiruje
a zažehne vášeň ve mně.

 

 

 

 


A.T.


Vlasy kaštanově hnědé
oči křišťálově modré.
Úsměv její kouzelný
mě pokaždé odzbrojí.

 

 

 

 


Milá


Její krása neskutečná
ve mně cosi vyvolá.
Vyvolá ve mně opět,
jako jara rozkvět,
pocit tak krásně hřejivý,
náhlé lásky vzplanutí.

Když pohlédne na mě
skrze její oči modré,
snesl bych jen pro ni,
všechnu modř na nebi.
Doufat tedy pouze mohu,
že opětuje mi mou touhu.

 

 

 

 


Moje milá panenka

 


Krásná je, jako z jara květ.
Jako kvítek růžoví,
co na jaře stromy zdobí.
Její úsměv kouzelný,
u srdce mě zahřeje.
Její pohled rozmilý,
pln božské vášně..
Vlasy zlatem barvené,
z lehýnka zakroucené.
Oči jako lesní studánka,
má moje milá panenka.

 

 

 

 


K.A.


Srdce mé steskem hoří,
po slečně co sirky drží.
Sirky jimiž škrtla,
plamen mi v srdci zažehla.

Humoru, plna veselí,
umu a tajemství.
Oči jako studánky,
má slečna jako z pohádky.


Několik hřejivých okamžiků,
když splynuly jsme spolu.
Spolu jsme splynuly za svitu lůny,
třpytíce se kolem kapky rosy.
Pod jednou dekou zima nám není,
pod jednou dekou hřeje nás cosi.
I kdyby mrzlo, i kdyby se blýskalo,
nehasne plamen co pro ni hřeje.

 

 

 

 


A. J.


Její milý úsměv,
její krásné oči,
rozšťastní mi den a
pohladí mě na duši.

Autor Martin_Beneš, 07.09.2020
Přečteno 206x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásně napsané..všechny a teď..pro kterou se rozhodnout..všude láska..možná je to jen vzpomínání na ty předešlé. ;) *ST

07.09.2020 18:35:32 | jenommarie

...a je to stále o té jediné..?...;-)

07.09.2020 16:02:28 | Marten

ne:D

07.09.2020 18:28:23 | Martin_Beneš

:-D

08.09.2020 11:57:26 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí