*-*Co vysypu si na papír

*-*Co vysypu si na papír

Anotace: ~~~~(°-°)~~~~

~~~
~~~~~~~~~~
Vysypu si na papír psací
vážné verše i legraci
i moje lásky tajné
myšlenky i ty nemravné,
co pokazím zapomenu
to dobré co se stalo
to si ráda připomenu.

Vymyslím si třeba
co tulipán tulipaní slíbí
třeba že se s ní ožení
ona se mu totiž moc líbí,
svědkové beruška a motýl
a ten zahradní trpaslík
co stojí u plotu
jim sňatek schválil.

O čem si vrabci štěbetají
když kolem poletují?
Víte...Nevíte?
O tom jak se před kocourem
na stromě schovají
někdy se mu i ve větvích smějí
kocour vrčí za kočkou pádí
tu bílou pak svádí.

A oni pak koťata
budou mít strakatá.Mňau.
~~~~~~~~~

*********************

 

Autor Květka Š., 08.09.2020
Přečteno 143x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Isla, Psavec, Marten, Krahujec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně veselá ;-)ST

08.09.2020 20:26:24 | Tomcat

:-)...děkuji...

10.09.2020 14:05:33 | Květka Š.

Taková hezky hravá :)

08.09.2020 19:10:07 | Isla

Děkuji pěkně...:-)

10.09.2020 14:06:38 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí