Achatinella

Achatinella

Anotace: .....

A pak ses objevila
jako dávno vyhynulý tvor...

Byl jsem zrovna
v lunaparku a střílel na oprýskané
ptáky
točil kolem štěstí
a tahal plyšové hračky
Viděl jsem jak projíždíš kolem
a chtěl se tě dotknut
Na poslední chvíli ses mi ale vždy
vysmekla a jela dál
A to se opakovalo znovu a znovu
dokud se nezačalo stmívat
Ještě chvili jsem pozoroval
umírající paprsky světla
které mi zlomyslně přidávaly
nějaký ten rok navíc
&
přemýšlel kde tě budu hledat
za pět tisíc let

Autor JirkaS, 09.09.2020
Přečteno 176x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Cecilka, Emily Říhová, Ollie, Marcella, Dreamy, Iva Husárková, šerý, Psavec, ARNOKULT, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tam, kde se dotýká voda břehů,
kde vlny zem hladí...
inu, pořád někde u rybníků...
;o)

02.11.2020 18:36:50 | Cecilka

... na pouti ...

11.09.2020 10:23:00 | Marcella

...a třeba se to všechno obrátí...

10.09.2020 19:17:30 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí