Vzruš mě!

Vzruš mě!

Anotace: .

.



zabal mě do prostěradla a polej teplým mlékem


nahá
jen v teniskách
pojď fedrovat lopatou uhlí do sklepa


vem do zubů kostku ledu
podchlaď mi bradavky a bříško


pochčij mraveniště


chovej se jako děvka
čumáčky ňader zvýrazni rtěnkou
obejmi mou paži
přitiskni se ke mně a zeptej se
jestli bych pro tebe moh' někoho zabít


na procházce lesem obnaž své kozy sněhové vánici


na procházce po kolejích zaveď mě do tunelu
té obří dělohy
a divoce (a panovačně)
mě líbej


když máš horečku
tak nedělej fóry a pusť mě k sobě do postele
neboť teprve teď má tvá kundička tu správnou teplotu


se zadumaným výrazem sis' strhla strup zaschlé krve
dostal jsem na něj chuť a ty taky
nakonec ho sníme napůl


toxická erotická vůně odlakovače na nehty



dej se mi jako dar
dar od Velké Bohyně pro unaveného bojovníka
roztomilé kůzlátko s pootevřenými ústy a něžnými dlaněmi
s růžovou mašlí kolem boků


vzruš mě víc
sbalme si batohy
tabák
vodu
konzervy
a odjeďme někam do přírody
kde budeme jen my dva
neukázněná zvěř
vzdálený obzor
a moudré slunce


Držíme se za ruce, já jsem Adam, ty Eva a jsme na světě úplně sami.





.
Autor CORONATION, 09.09.2020
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: kudlankaW, Pittoresque, mkinka, Iva Husárková, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fííííha :-) ! Ale jo! beru!

05.05.2021 11:47:52 | Pittoresque

...no něco mezi pornem a biblí...ten extrém lidi láká...;-)

09.09.2020 13:10:47 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí