Konec a nový "začátek"

Konec a nový "začátek"

Konec léta blíží se,
Letní čas je u konce.
Motýl letí a nasává
Z posledních květin, na kterých sedává.

Západ slunce blíží se,
Dnešní den je u konce.
Příroda se už chystá spát
Foto slunce za rám zrcadla si musím dát.

Už to začíná, podzim je tady
Všichni se těším na začátek školy.
S knihami se rozloučíme
Za kamarády je vyměníme.

Poslední ročník pokouší mou trpělivost
Mimo maturitu vybíjím si zlost.
Jak dopadne maturita to je osud.
Budeme se snažit jako doposud.
Autor Vydima27, 09.09.2020
Přečteno 150x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí