Růžová

Růžová

Anotace: Tak to vidím já...

Píšu si tak, píšu,
přemýšlím
a lížu přitom Míšu
Uvažuji o důležitých věcech
-o problémech módy
a na Gaultiera
vymýšlím si
oslavné ódy

I když mi tento styl
nic neříká,
tak na nohou
mám boty od Manolo Blahnika
Hlavně, že jsem "IN"

Mrzí mě,
že jsem trochu pitomá
Však toto trápení
nahradí kabelka
od Louise Vuittona
Teď už mi to navadí
Můj plán B
všechno nahradí

Rozum, IQ...
To je mi k ničemu
Chytré holky
vždy najdou si ničemu
I když je mi z toho
sem tam do breku,
vím, že někde na mě
čeká muž
v Armaniho obleku
Autor Elena Suchomel, 09.03.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm čet jsem některé tvé básně a jen proto že nesnáším poesii tohodle typu tak to nebudu komentovat

15.04.2007 22:23:00 | Jsem ten kdo jsem

:-)

10.03.2007 22:24:00 | Rádoby zoufalá

Skvely napad!

09.03.2007 10:08:00 | saxana7

pointa skvela, styl a forma mi troochen pokulhava...

09.03.2007 09:54:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí