Podzimní romantická

Podzimní romantická

Anotace: Za tuto báseň je přímo odpovědná zdejší Marie..ta je ode mne k svátku ;-)

Pavouk přede tenkou nitku
rád by něco chytil.
Světla je již na úbytku.
Kávu jsi mi vypil…

Pod nohama listí šustí,
podzim už je v parku,
jdeme spolu podél řeky.
Zmizlo mi půl párku…

Staré stromy ztrácí hlavu,
zlata mají nadbytku.
Za ruku mne vezmi, lásko!
Vybral jsi mi kreditku…
---
Vánoce se kvapem blíží,
doba klidu, cítím vděk.
Ježíšek nám letos přines
o manželství rozsudek.
Autor Štěpánka Běla Houbková, 12.09.2020
Přečteno 157x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Tomcat, jenommarie, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D šmankote Štěpánka čaruje
..a já za to můžu :D..krása
..no jak napsal Šerý
..kotrmelce života zna mnohý
..některé jsou velký. ;)
DĚKUJI a jsem tedy ráda k inspiraci pro báseň přispěla a ať fantazie
a humor zraje..je ho třeba * ST;)

12.09.2020 16:11:53 | jenommarie

Elce pelce, jak životní kotrmelce*

12.09.2020 15:54:35 | šerý

;-)))

12.09.2020 15:59:17 | Štěpánka Běla Houbková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí