Panna nebo orel

Panna nebo orel

Anotace: ..

svítí zelená

a pravidla jsou jasný

vokousanejm neCHtům

lípnout neChty gelový

a jen co  mu  to dá

hned je zpátky

;;

bejt poctivá?

nebo nepoctivá?

panna nebo orel?

hlaďoučké propojení?

chachacha.......

jen přiblížení

potřebám života

;;

srozumitelným banalitám

vdechnout život

a zašifrovaný tělocvik

oblečený v hedvábí

stane se 

řemeslnou dílnou

Autor Yry, 13.09.2020
Přečteno 127x
Tipy 7
Poslední tipující: vojtěška, Iva Husárková, šerý, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svět je divnej a jen snaha žít je normální.*

14.09.2020 00:25:03 | šerý

;-)

14.09.2020 18:20:31 | Yry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí