Změna tlaku v neživot

Změna tlaku v neživot

Anotace: Poslední cesta cest,poslední záhada záhad ..

Uzamčený v kleci, žil jsem životy všech
Pták jenž přišel o svůj hrdelní hlas
Ještě dlouho poté, co mi došel dech
Vracel jsem se ve snách, zas a zas

Nyní stavím ze sypkého písku, nedobytnou stavbu
Skládám puzzle z dílů tisíců záhad
Měním klidnou hladinu lží v rozbouřenou pravdu
Uzavřená mysl, nemá Moc tohle chápat

V tajícím sněhu zanechané stopy
Sloučeniny božího záměru
Otevření očí, trvalo mi roky
Odkrývám smysl,nového rozměru

Probouzím se do poslední scény
Změna tlaku v neživot
Uvědomění si, fyzické změny
Zbavený všech nečistot


Zpívám si píseň písní,kde klece nebývají
Sny změnily se v prožitky
Jiní teď místo mě, záhady odkrývají
Koloběh, na který nemám námitky
Autor Henry Canas, 19.09.2020
Přečteno 228x
Tipy 9
Poslední tipující: gallatea, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, Donne, Frr, ARNOKULT, praetorian, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takže jakési prozření, že?

20.09.2020 09:31:37 | Donne

I tak by se to nejspíše dalo vyložit. Myšlenka byla ovšem jiná.

01.10.2020 15:19:24 | Henry Canas

Dobré vyjádření vyjití z klece

19.09.2020 13:36:33 | mkinka

Děkuji. :-)

01.10.2020 15:16:59 | Henry Canas

Není zač.

15.05.2021 10:10:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí