*-*Usměj se usměj

*-*Usměj se usměj

Anotace: *---(*-*)---*

**********
Usměj se usměj
na všechny kolem
a zkrať si cestu
pšeničným polem

na konci cesty
tě milá čekala
jen co tě zahlédla
šťastně se usmála.

Ty ji dáš kytku
barevných kvítků
co rostly v pšenici
barevné,vonící.

Ten bílý heřmánek
přiloží na spánek
do vlasů zaplete
je šťastná že má tě.

Pohlaď ji po tváři
láskou tě obdaří
v pšeničném poli
se milovali…

°°°°°°°°°°°°°

*******************

Autor Květka Š., 20.09.2020
Přečteno 152x
Tipy 18
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, šerý, Akrij8, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Tomcat, Marten, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...s voňavým milováním.Heřmánek mi voní až domů...
Pěkný večer Květuško.

21.09.2020 22:43:03 | Jaruška

Hezounký veršíky.

20.09.2020 23:50:40 | Psavec

Nádherná hřejivá láska v rozkvetlém poli.* ST ;)

20.09.2020 22:24:25 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí