Epigram ze současnosti

Epigram ze současnosti

Anotace: Možná o Temelínu, možná o něčem jiném.

Dřív blýskalo se nad Tatrou,
a teď hřmí v Pošumaví.
Kdo nám to zase ničí
pohodu v pohraničí,
Jak staré přísloví praví:
hlavní je zdraví.
Autor miela, 09.03.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí