Mezi lidmi

Mezi lidmi

Anotace: ...

Někdy se procházím mezi lidmi
mezi drahokamy co se svůdně třpytí
jak, když procházím diamantovým potokem
a oni mě omračují svými paprsky

jindy jsou jak uhlí, černé špinavé uhlí
tlející někde v dolech bez vzduchu
a já jsem tam s nimi a nemohu popadnout dech

ty paprsky jsou často příliš ostré
a to uhlí je k nevydržení jak silně zapáchá

a někdy
někdy necítím vůbec nic a taky mě nic nepálí
a toho se bojím nejvíce
jako by srdce bez tlejícího uhlí
a bez diamantů přestávalo bušit
umíralo v nicotu
v osamění.
Autor Martin Hašlar, 24.09.2020
Přečteno 223x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Emily Říhová, Amonasr, ARNOKULT, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nestálost nálad ti hodila dost dobrou inspiraci. Mě se to líbí dost.

24.09.2020 11:35:44 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí