"spíš dobre?"

"spíš dobre?"

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=pHGE7N5HQWU

 


stále niečo hľadáme
vyháňame príšery
z našich životov
z našich tvárí
z pohľadov ktoré
píšu príbehy

dotkni sa ma
a uverím
že ešte 
žijem


v rádiu hlásili
pokojnú noc

ale nikto z nás
      už nepočúval

pozri

keď sa lepšie prizrieš
tam som ja

na konci radu
chrbtom k davu
/bez sexepílu/
s hlavou medzi kolenami

nezvládam život
nezvládam smrť
som niekde na hranici
všetkých svetov

/v tvojom už nie/

pripíjam si na tvoje šťastie
každý boží deň


začínam odznova
s veľkými snami
plánmi

každý boží deň

som niekto
som nikto
náhoda
v tvoj bežný deň

keď sa lepšie prizrieš

uvidíš saturn
s prstencom
a na konci teleskopu
.
.
.

                   pozri

uvidíš

 

 

.

 

 

 

Autor maliska, 25.09.2020
Přečteno 225x
Tipy 16
Poslední tipující: gallatea, piťura, enigman, Eru Alonnar, zdenka, Jeněcovevzduchukrásného, Vivien, Akrij8, V.N.Losinský, BluefoXx, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc ne...

30.11.2020 18:26:50 | enigman

krásná ... jako noční obloha na poušti ... úsměv.z

17.10.2020 19:51:18 | zdenka

Pěkné verše, má svůj specifický rukopis, vyčníváš..

05.10.2020 17:25:40 | Vivien

ďakujem za pekné slová

05.10.2020 18:08:20 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí