Voliéra

Voliéra

Anotace: ...

Vzduch z nosních děr mi přivřel oči
jako bych se nemohl úplně nadechnout
jako bych už musel navždy mlčet
a držet ruce v pěsti
ty stejně nic nerozbijí

ta voliéra kolem mě
co úsměv zastaví už v počátku

to ta voliéra co zabalila srdce
jak křižáci mouchy v pavučinách

pomoc mi je rozplést
roztrhat na kusy
a slib mi
že už další pavouci nepřijdou
alespoň mi to slib
Autor Martin Hašlar, 26.09.2020
Přečteno 178x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, J.Karasová, Akrij8, mkinka, ARNOKULT, jitoush, Frr, Donne
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sliby se mají plnit a voliéry otvírat.Pěkný slovosled, rád jsem četl.

06.10.2020 23:58:42 | Akrij8

Líbí se mi.

27.09.2020 17:12:15 | mkinka

pěkné obrazivé***ST* :-D*

26.09.2020 16:27:34 | Frr

Slibem nezarmoutíš.

26.09.2020 16:26:26 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí