*-*A já papírový drak

*-*A já papírový drak

Anotace: ~~~~letím~~~

~~~~~~~

Jen tak si létá oblohou
a vidí všechno dole
jablka,hrušky na stromech
na podzim zasetá pole...
tam běží zajíc a tam druhý
honem se v křoví schovají
a drak si říká "proč asi"
oni se mne z papíru bojí?

Teď ale silný vítr foukne
a já drak letím nad lesem
třepením zachytím o větev
a padám přímo za nosem...
a kluci křičí na ten vítr
teď jiným směrem zafoukej
na draka s odřeným nosem
tak hloupě už nekoukej.

No sláva už je nad loukou
nebojte kluci,neuletí vám
pro vaši radost a smích
povídá,s větrem se zamotám...
ale najednou pomóc,bojí se
provázek se totiž přetrhne
a vítr ho nese dál a dál
až tam kde ho nikdo...ne,ne
už nenajde...

**************

---------------------

 

Autor Květka Š., 02.10.2020
Přečteno 194x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Jeněcovevzduchukrásného, ARNOKULT, Psavec, Tomcat, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pobavil mě ten obrázek draka...plastovej a ještě delfín, úchylnej jak myšlení dnešní doby...;-))

04.10.2020 13:58:23 | Marten

Podzim a draci ;-)ST

02.10.2020 20:56:35 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí