V dětinským žaláři (4. část)

V dětinským žaláři (4. část)

Ano - hodina anděla
vokřídlenýho smrtonoše
a psychologa v blázinci
jehož pokreslenej vláček
vykolejil u Mephistova domu

Nepotřebuju vizi
abych viděl jasně
nepotřebuju krizi
abych skládal smutný básně
básně o strašákovi
o dívce ze slámy
o rukou a injekčních stříkačkách
o mládenci či princezně Lauře
o andělu a jeho svatozáři
o černobílém světě
bez barev

Teď stojíš v tom zvláštním dešti
a kolem pobíhaj medúzy
vošklivý proradný semetriky
co chtěj tě popálit
děkuju ti - poněvadž
svíráš pevně v náručí
život můj

a já tě o něj neprosím
Autor Trapné děťátko, 09.03.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevím, v týhle s enemůžu nikde moc chytit

09.03.2007 23:49:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí