Ve stínu žlutých slunečnic

Ve stínu žlutých slunečnic

1

Položil jsem hlavu svou,

do stínu žlutých slunečnic,

přemýšlím teď o nás dvou

kolem klid a jinak nic.

Do hávu lučních květů zahalen,

nechám myšlenky plout jen tak líně,

tvou láskou být opět zasažen,

 spočinout bych chtěl v tvém klíně.

Jen vnímat tiché okolí

 a slyšet tvého srdce bíti,

život je však velké soukolí,

proč jen boží mlýny musí mlíti.

Chtěl bych cítit tvé něžné pohlazení,

tvými polibky vroucími být zasypán,

jen teskné, smutné probuzení,

ten sen byl však jen pouhý klam.

2.

Jedna pro naše nejmenší

Jak to bylo kočičko,

ztratilo se sluníčko,

ztratilo se nikde není,

slunce není k nalezení.

Všude tma a černé stíny,

schovalo se do peřiny.

Schovalo se a šlo spát ,

už si s námi nechce hrát.

 

 

 

Autor Jdarks, 07.10.2020
Přečteno 229x
Tipy 12
Poslední tipující: ZUZ271, Tomcat, Majda, mkinka, Emily Říhová, Guldrun
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...ST..

03.11.2020 22:59:34 | Jaruška

Děkuji moc Emily.

10.10.2020 17:32:21 | Jdarks

Hezké Jdarksi :)

10.10.2020 13:13:01 | Emily Říhová

Děkuji moc

07.10.2020 12:02:24 | Jdarks

Krásna, veľmi sa mi páči.:)

07.10.2020 10:56:25 | Guldrun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí