*-*Jasnačka že jo...

*-*Jasnačka že jo...

Anotace: ~~~~~(:-)~~~~~

~~~~~~~~~~
Je vám v létě asi teplo
vy moje medvíďata
celá chundelatá,
...jasnačka že jo...
to aby medvěd skočil
do řeky či do potoka
co tu teče a šplouchá
a chladí a cáká
a přitom by se naučil
jak voda potichu
brblá v jeho kožichu.
A ryby ve vodě
ty musely se koukat
kdo se to k nim přišel
do vody vykoupat?
Ta jedna ryba,zvědavá,
tam plavat raději neměla
medvěd ji teď v tlamě drží
jako dobrý oběd
ta ryba dnes skončila
i tak to v životě rybím běží.

Potom se v trávě vyválí
ten huňatý medvěd
břicho má plné
a začíná blahem bručet.
Lehne si pak na záda
to mu jde hravě
a než napočítáš do pěti
tak medvěd zařezává.
Jak je ti medvěde?
Hravě i spavě.

~~~~~~~~~~~

**********************

Autor Květka Š., 10.10.2020
Přečteno 132x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Marten, Tomcat, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná medvědí basnička.;) *ST

11.10.2020 21:15:59 | jenommarie

Marienko...děkujeme a to jako moc...brum.

12.10.2020 14:37:33 | Květka Š.

:D ;)

14.10.2020 00:43:05 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí