Život nie je nočná košeľa

Život nie je nočná košeľa

Nežiješ

na čakaní sa ti tvoria letokruhy
no nepočítaš ich

aj tak máš plné ruky prázdnoty

neuvedomuješ si srdce
ani vnútrolebečnú ozvenu
pretože myšlienky považuješ za vtieravé
ako úradné výzvy v obálkach
ktorým nikdy neurobíš cisársky rez

spoliehaš sa na Boha
aj keď nemá chemické zloženie
a letíš na ružovej
niekde tesne nad lakťami
zapichnutými do stola

nemáš prečo žiť
pretože neveríš
že si skutočný
už teraz
Autor Nervaque, 13.10.2020
Přečteno 167x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, gallatea, Now, šerý, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S týmto je veru ľahké sa stotožniť

26.09.2021 22:57:46 | gallatea

Pěkná poezie. Líbí se mi*

14.10.2020 01:59:58 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí