Smrt je cíl

Smrt je cíl

Anotace: přečtěte si to

Život je start
a smrt je cíl,
běžci se blíží k čáře
a cítí tuhnutí svých žil.

Výstřelem pistole,
vše začíná,
výkřikem diváků,
to končívá.

Na začátku den,
a na konci spánek,
vše uzamknuto klíčem,
na dveřích zámek.

Smrt je součástí,
našeho života,
strach,bolest
a potom nicota.

Smrt je součástí,
tvého života,
je to tvoje,
jediná jistota.
Autor Anejet, 09.03.2007
Přečteno 533x
Tipy 1
Poslední tipující: BarborkaM.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se ta báseŇ líbí záleží na vkusu

13.03.2007 14:05:00 | whiolet

Vůbec si z toho nic nedělej náhodou je velmi pěkná tedy alespoň pro mne

12.03.2007 13:46:00 | škWor

Má to pár dobrých detailů, ale dost často to trochu "drhne"..

09.03.2007 22:12:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí