BOLAVÁ NOŽIČKA

BOLAVÁ NOŽIČKA

Anotace: ...

až budu mít po operaci menisku
slibuji že tě vezmu na disku
a pořádně to tam roztočíme

ale teď mi prosím udělej
šálek kávy
ve špajzu máme
výbornou brazilskou

 

slibuji až se postavím
a budu zase chodit
vezmu tě na dobrou večeři
ne tak jako vloni

ale teď mi prosím
udělej trochu vývaru
v lednici máme krásnou
kořenovou zeleninu

 

slibuji až budu zdráv
a nechci se nějak chvástat
ale budu s tebou více doma
nebudu tolik chlastat

ale teď prosím oškrábej
stěnu v obýváku
a napenetruj ji

 

až budu skákat přes kaluže
a vrátí se mi úsměv na líce
slibuji že ti konečně
navrtám ty slíbený police

 

 

tak už je mi lépe
ale doma nic není
kafe vypitý
lednice vyžraná

bordel, omítka
jdu na pivo, jdu dopiče
o dvě hodiny později
ti seru na ňáký policee

Autor Šimon Sáva, 16.10.2020
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: kikin87, jenommarie, Rozmarýna, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jó
... to mladí hloupé
..ona na to přijde
..to je ale..nooo:D ;)

16.10.2020 23:10:28 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí