*-*Ach,ty můj drobečku

*-*Ach,ty můj drobečku

Anotace: ~~~haf,haf,haf~~~

~~~~~~~~~~

Po celém po kraji
pejskové štěkají
své pány milují
s nimi si zahrají
vyhnat se nedají
v posteli lehají
vůbec se neptají
haf,haf,haf…smím?
Můžu,to vím.
Ach,ty můj drobečku
viděl jsi paničku
té to ale vadí
že se ji v posteli
místo mě pes válí,
tady máš kostičku
nežer mou botičku
tak uhni trošičku...
pusť ke mně paničku
my jsme si před tebou
pusu dali.

Pak jsme se usmáli
kočku k sobě vzali
pes na ni zavrčí
z postele seskočí
Já se zlobím.
Potom však přiběhne
po tváři olízne
svou tlapku nabídne
jen tak si štěkne.
A kočka mňoukne.
Paničce na klíně kočka leží
pán se psem ven běží
tlapka v dešti klouže
hned skočí do louže
otřepat si může
všechnu vodu z kůže
hned vedle páníčka...
no je to srandička.
A než bys slovo řek
je mokrý páníček
otřepat se nemůže
on to nedokáže.
…a kde se o tom píše …cha,cha,cha...

~~~~~~~~~~

*****************

No přeci tady...chichi...(:-)

Autor Květka Š., 18.10.2020
Přečteno 158x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Psavec, Krajina průzračnosti, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško u TEBE je veselo **
a to je moc dobře i fajn.*
ST :) Pěkné dny TI přeji.

18.10.2020 17:54:20 | jenommarie

To jsem ráda a děkuji... :-)

19.10.2020 14:46:05 | Květka Š.

:);)

20.10.2020 00:01:50 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí