Muž

Muž

Anotace: ...

Kolik je vlastně hodin?
Vždyť měl tu už být.
Dopíjím svůj gin
A chci odejít.

Najednou je přede mnou.
Muž, co se mi líbí.
V ruce drží zbraň kovovou
a najednou z ní střílí.

Padám k zemi studené.
On se dívá na mne.
Cítím teplo příjemné
a tma na mě padne
Autor mamkamíša, 19.10.2020
Přečteno 119x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí