Co je víc?

Co je víc?

Svrbí mě dlaně,

co se asi stane?

 

Jedno pořekadlo říká,

když dlaně pravé se to týká,

pak peníze přestanou ti dělat společníka.

 

Když levé se to týka,

to je lepší politika.

To penízky k tobě pane,

budou více shovívavé.

 

Nač mít tyto starosti,

když máme jiné možnosti.

Štastný člověk bývá,

když druhého mívá.

 

Když dva se rádi mají,

tak tím k ostatním volají.

Obraťte své hodnoty,

ať nepromarníte životy. 

Autor Karel Doktor, 21.10.2020
Přečteno 135x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, petrzal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji sladkou naivitu a tahle je navíc nádherně podaná - díky

21.10.2020 09:53:51 | petrzal

Děkuji:)

21.10.2020 10:38:26 | Karel Doktor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí