*-* Neplatíš za kapky deště

*-* Neplatíš za kapky deště

Anotace: ~~~~~(:-o)~~~~

**************

~~~~~~~~~
Neplatíš za kapky deště
když je sucho prosíš ještě
ani za barvy krásné duhy
si nemusíš dělat dluhy
ranní vánek zdarma je
i slunce co se usměje
neplatíš za vzpomínání
na své první milování
a tu první z lásky pusu
na zastávce autobusu
potom milé zamával jsi
rukou prohrábneš si vlasy

vím,zadarmo je úsměv váš
každý říká tak se snaž

pak uslyšíš cha cha cha
dvě štěkající koťata
nakonec zamňoukal pes
v čumáčku prý růži nes
pak zdvihne zadní nožičku
zadarmo dělá loužičku
ani za tu se neplatí
kdo má psa ten napoví ti
že loužičku déšť umyje
a tak to bylo a tak to je
víš že chutná vtipná kaše
je pro každého i ty děti naše

s úsměvem končím veršování
a ke kaši přeji dobré pochutnání

~~~~~~~~~~a ta kaše...

*****************

Autor Květka Š., 24.10.2020
Přečteno 105x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Karel Doktor, Jdarks, Frr, jenommarie, Marten
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško, to je kráná báseň.
Hlavně ta první sloka, ta je...
Ale ta kaše vypadá také dobře mňam...
..ST..

28.10.2020 22:35:53 | Jaruška

Mňam... nejlepší jsou TY úplně obyčejné věci a zkrátka
..může si JE dopřát každý
..sobě i navzájem..
Milá a pravdivá jsou tvá slovíčka Květuško.* ST :)
Pěkný víkend TI přeji.

24.10.2020 14:51:41 | jenommarie

:-)...děkuji i pro Tebe ať je krásně...

24.10.2020 16:58:49 | Květka Š.

Děkuji..už jej mám..sluníčko nám svítilo celý den. :) mávám

24.10.2020 17:03:09 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí