Pohádka pro děsivého hrobaře

Pohádka pro děsivého hrobaře

Pláčeš před luxusní rakví.

Kdo je v ní?

Ten kdo hořce rozum tvůj tráví,

přitom sladce v uších zní.



Dnes večer ztluču další rakev.

Kdo v ní bude spát?

Ta která drží v ruce prázdnou lahev,

dnes v noci krásně o ní budu dbát.



Mnoho rakví připravené mám.

Kolik jich vymění život za lásku?

Rakve proto pevný mají rám,

už nebudete řešit žádnou vrásku.
Autor Linna, 24.10.2020
Přečteno 128x
Tipy 4
Poslední tipující: Duše pouliční lampy, Guldrun, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí