Spomienka na obšťastňované piatky

Spomienka na obšťastňované piatky

Anotace: ...

Pravidelné zázraky na konci týždňa

mládež naberá energiu
a po výhovorkách na školu ani stopy

vešajú povinnosti na klinec
ako starú brokovnicu
a zamykajú sa v kúpeľniach
aby si oholili prirodzenie

keby náhodou

pár domácich cvikov na prekrvený biceps
zadok
poprsie
a dôkladná pitva skrine
v detskej izbe

ešte skontrolovať potenciu peňaženky
vraziť jej do krku balíček kondómov
zavolať dílerovi
a taxík

tragikomický pohľad
na navždy stratenú generáciu ofín
botoxu
pervitínu
a arogancie
sa môže začať

vitaj v klube
Autor Nervaque, 25.10.2020
Přečteno 129x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ježiš, začínam sa báť o syna! :-D

26.09.2021 22:53:45 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí