Pohádka pro zlomenou duši

Pohádka pro zlomenou duši

Muž který mě miloval sedí v prokletí.

už nebudu cítit jeho obětí.

V nepropustném smutku mě uvěznil,

bolestí silnou mě udeřil.

Kdo by ženě udělal takovou věc?

Kdo by ji vytvořil takovou klec?

Jak si mohl chtít zničit život můj?

Křičím znovu a znovu. Stůj!

Nikdy už nedostanu co bych chtěla,

už nespojíme naše nahá těla

a neohlédneš se zpět.

Znovu nebudu tvůj překrásný svět.
Autor Linna, 25.10.2020
Přečteno 126x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí