Pohádka pro milého muže

Pohádka pro milého muže

Svírá tě pocit, svírá tě dech,

přitom svíráš můj krk, slova na mých rtech.

Tvá něžná slova, tak sladká jako med,

přitom mě pomalu ničí jako rtuťový jed.

Každý pocit se mnou intenzivně prožíváš,

přitom ruce mé cizí krví pokrýváš.

Dokonalá představa, která mě naplnila,

přitom duši mou dávno pohltila.
Autor Linna, 26.10.2020
Přečteno 128x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Guldrun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí