Smrt

Smrt

Anotace: ...

Nemůžu si pomoci,
truchlím od rána do noci.

Můj milý už není tu,
kde máme tu bambitku?

Leží si sám ve svém hrobě
a já uvízla v mrtvém bodě.

Hlaveň o spánek se opírá,
brána do nebe se mi otevírá.

Naše duše žijou v nebi
a naše těla líbají zemi.
Autor mamkamíša, 26.10.2020
Přečteno 153x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí