Hra

Hra

nad stíny tvých karet
prochází se tichý šum jak nad deštníkem déšť
na rtech výkřik tušení nám brní
a nezbývá nám nic než číst
a nezakřičet
 
na tvé karty sklouznul úsměv po koutku
už přišel čas kdy myslíš na vějíře
vždy když karty na dlani si roztočíš
v ladných tancích ruky tiše sníš a sníš
 
zatímco nad stíny mých karet damokly
jak nitě ostnů od prstů mi visí 
hlavně nekřičet a mlčky číst 
jak čistě při hře sníš a sníš 
i o vějířích mých už dávno prosněných
Autor Náladový básník, 27.10.2020
Přečteno 193x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí