Dopis poslední

Dopis poslední

Anotace: Psáno v období kdy člověk přišel o to nejcenější co měl.

Teď píši ti má lásko dopis poslední,

než slunce svými paprsky den rozední,

s končící nocí přichází ranní kuropění,

při nástup nového dne vše se rázem mění.

 

Tvá tvář a láska v mém srdci navždy jest,

tobě má lásko vzdávám hold i čest,

tebe můj nejdražší strážný anděli,

teď postrádám vedle sebe i ve své posteli.

 

Ty vznesla jsi se mi tam někam vzhůru

a místo sebe poslal jsi mi krásnou můru,

co hlídá každý večer mé a dětí snění,

od půlnoci až do rozednění.

 

Ty snášíš se potají k mému lůžku

a svými křídly ovíváš mou sešlou tvář, 

já vzal do ruky papír a tužku,

ve svých citech jsem nikdy nebyl lhář.

 

Své city k tobě nedával jsem na obdiv 

po tvé lásce nyní mé srdce prahne,

přál bych si aby vše bylo jako dřív,

však přání mé jsou nehorázné.

 

 

Autor Jdarks, 28.10.2020
Přečteno 137x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Tomcat, Akrij8, Majda, Psavec, mkinka, ARNOKULT
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ztráta lásky vždycky bolí.. hodně štěstí

08.11.2020 09:19:32 | Emily Říhová

Pořiď si mourovatou kočku, ať Ti není smutno! V útulcích je jich hodně!

28.10.2020 10:04:13 | mkinka

Ta je ze starší doby. Teď už je vše v pohodě a klidu místo kočky mám dva psíky. Ale děkuji za radu

28.10.2020 10:53:26 | Jdarks

Není zač.

28.10.2020 11:08:25 | mkinka

Zajímavě vystiženo, ale nic není jako dřív a nebude. Bohužel...

28.10.2020 01:07:49 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí