Pohádka pro milovníka neřesti

Pohádka pro milovníka neřesti

Dala si mi růži překrásný to dar,

tělo mě však nutí abych ji roztrhal.

Jen odvrátím oči od této mé neřesti,

netoužím cítit cizí bolesti.

U mě není místo pro budoucnost spanilou,

krásné úsměvy mé mrtvé srdce zakryjou.

Protože jsem nenávist a strach,

brzy se promění tvé štěstí v prach.

Dej mi další čisté rudé růže,

zaryji je do tvé bledé jemné kůže.

Podívej se kdo jsem teď,

jsem tvůj nevyhnutelný svět.
Autor Linna, 29.10.2020
Přečteno 138x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Eru Alonnar, Rozmarýna, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Záleží co s růží udělám,
komu sama ten květ odevzdám,
nenávist a strach není volbou mou
s láskou lásce dám růži svou...

09.11.2020 19:40:55 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí