Duha

Duha

Anotace: ...

Chceš vidět krásu světa,říká se
Pohleď do očí koně v nich najdeš se,
Jak krásné jsou oči koní,
Které nepoznaly víc,
Než, co tebe někdy bolí,
Skryj do zřítelnic.

Proběhni se lánem zralých kukuřic,
Budeš se cítit mladý, když nezbude ti nic,
Já běžím raděj po pláži,
Tam někam za duhou,
Pro zlaté lesklé penízky,
Snad na konci budou.

V pověstech se říká, kde duha končí prý,
Nalezneš tam štěstí,a možná i to svý.
Duha už nám mizí, pršet přestává,
Zas budeš ten druhý, touha ti zamává

Mraky plují oblohou,
Střídá se černá, bílá nad vodou,
Kapky deště odplavou,
Spláchne je moře i s tvou obavou.
Autor Pajtas, 10.03.2007
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

MOc hezký konec.. =o)

10.03.2007 11:45:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí