Domnívám

Domnívám

Anotace: text k jedné pěkné písni, která mne napadla, když jsem skoro spala..:)

Domnívám, se domnívám
Že kostky vrženy jsou
Přemýšlím, když usínám
Co, s tou načatou hrou

Kolikrát řečeno bylo pár slov,
Slova co pálí a studí, jak kov
Když večer se stulíš a studíš, jak had,
Prý máš mě rád……
Co na srdci nosím,prý máš mě rád,
Slova co pálí a cítíš z nich chlad,
Když večer se tváříš a lezeš, jak krab,
Prý máš mě rád…

Rozjímám a nabírám
Do očí, mi slzy tečou
Ve fotkách se probírám
Těch, co společný jsou

Zmizí ta láska, co na nich je znát,
Mám chuť někam zmizet, vše milovat
Vrátit se do mládí u ohně stát
Vrátíš se snad….
Někdo nabídne víc, než ty mužeš dát
Dávat či sbírat, to není tvůj klad
U kytary zpívat a smát se smát,
Vrátíš se snad……
Autor Pajtas, 10.03.2007
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo nabídne víc, než ty muže dát

tohle si oprav, nejspis tam je preklep, jestli ne, nedava to smysl...

10.03.2007 13:32:00 | Maxwell z Keldu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí