Myšlenka

Myšlenka

Anotace: je něco co mě napadlo....jen tak...

Měsíc svítí na nebi...
mě napadají ztřeštěné nápady...
že pluji na něm jako hvězda...
snad se mi to jen nezdá....

koukám pod sebe k lidem do srdcí...
že v sobě mají tolik věcí co je ničí...
skoro žádná láska horoucí...
možná jen jedno srdce planoucí...

na lásku je třeba dvou...
proto proplouvám já tmou...
hledám kousek světla...
kousek lidského tepla...

už nechci býti hvězdou...
ale osobou milovanou....
chci cítit, že žiji...
a cizí rty na své šíji...

chci najít můj smysl života...
cestu, která se přede mnou právě odmyká...
Autor Optimistick, 10.03.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí