Střel ho!

Střel ho!

Anotace: ...

Nad obzorem velký mrak
kolem poletuje rudý drak

Střel ho!
Proč?
Dělej!
Co?

Chramst...

a jedno zrnko máku
podlehlo chtivému ptáku

V černém lese plném strak
potuluje se vlkodlak

Střel ho!
Proč?
Dělej!
Co?

Chramst...

a jedno zrnko opia
příšerka si dobyla

Na mořské pláži rak
vyrobil si pěkný prak

Střel ho!
Proč?
Dělej..

Bum..

a vidím Země matičku
v hlavě krabí kuličku..
Autor seed.misulka, 10.03.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Výjímečné..tady....příjemně nezvyklé.

11.03.2007 23:13:00 | Harr

Nápadité, originální, výborné. Jen tak dál!

11.03.2007 11:59:00 | Dixie Bechert

Fakt líbí :oD. Zas něco originálního...:o)

10.03.2007 17:06:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí