JSEM SLUNCE

JSEM SLUNCE

Anotace: ...

 

tak jako se slunce klopí

na nebi nad hlavou městečka

stejně tak já samospádem

klopím do sebe pivečka

 

a ty jsi pouštní růže

   

sama

máš žížeň

lezou po tobě brouci

Autor Šimon Sáva, 05.11.2020
Přečteno 113x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, Marten, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí