*-*A Japonsko?

*-*A Japonsko?

Anotace: ~*~*~*~*~*~

~~~~~~~~~~

***************
Japonečko.
Má lásko jak je ti
v mém mužném objetí?
Ptal se ten zápasník sumo
jedné něžné Japonečky
to spíš jak ji bylo,
ona teď počítá jen hvězdičky.

Za chvíli ten borec
ten statný její Japonec
objetí povolil
a pak se jenom podivil.
Za jeho břišní pás,mawaši,
se Japonečka držela
asi ji už haraší,
Japonce dál už nechtěla.

Tak láska Japonečky končí
zápasník sumo
ten bez ní asi brečí
ale ať si,povídá
a pořádnou porci suši si dá
ještě si přidá
a ještě
a jeho objetí je stále jako kleště.

~~~~~~~

****************

Autor Květka Š., 06.11.2020
Přečteno 116x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Tomcat, jenommarie, šerý, enigman, Marten, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chudák Japonečka.

07.11.2020 14:53:01 | Psavec

No tedy, do Japonska;)
Ještě že jí neumačkal :))

06.11.2020 20:36:27 | jenommarie

Šimako na "sumáka" nechce dělat kuku, když jen se valí, a je pný tuku.

06.11.2020 19:06:29 | šerý

no mě se protáhly oči...

06.11.2020 18:33:28 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí