Probuzení

Probuzení

Anotace: Jj tyhle rána jsou krásná...

Před svítáním se poslední
stíny rychle uklonily,
když se na tvářích spících
stopy po červáncích objevily.

V údolí pak pod nosy tulákům
tráva s rosou zavoněly.
A hloučky dětí z osady
už všechny mámy probudily.

Já zachumlaná v trávě
dál spala jako pod peřinou.
Vánek vesele hrál si z vlasy
a na krku šimral mě kopretinou.

Pak přišel něžný polibek,
od teplých paprsků pohlazení.
A sen zamával mi naposled,
když den mi vnutil probuzení...
Autor Severka, 10.03.2007
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co, tak se někam vypravíme ne? zachvilu už bude teplo...:o)

10.03.2007 19:04:00 | Severka

Jj, tyhle rána jsou úplně nejkrásnější...:-)

10.03.2007 18:51:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí