Malíř jenž namaloval pouze jeden obraz

Malíř jenž namaloval pouze jeden obraz

Anotace: Celá staletí takhle to tady funguje. Mohl by už někdo trošku pozměnit koloběh života.

Začátek života,
NAROZENÍ !

Průběh života,
ŽITÍ!

Začátek konce,
ONEMOCNĚNÍ!

Čím že to skončí ?
SMRTÍ!

Tak pořád dál,
Odehrává se tohle dokola,
To Bůh tenhle příběh maloval,
Však jen jednu variantu života,
Ruka se štětcem světu darovala.

Mohl by jsi už vymyslet něco nového,
Třeba život který bude ukončen,
Podle našeho,
Ne kvůli tomu,
Že zrovna dnes jsi byl Bože vytočen,
A tak že ze zahálky nás zabiješ,
Aniž by někdo měl umřít,
Snad ale aspoň teď usnout dovedeš,
Snad máš už dobrý pocit ?!?!
Autor Wooh, 22.03.2005
Přečteno 600x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí