Bolest

Bolest

Anotace: Další jedna věnovaná Tobě. Odpočívej.

Tisíce střepů krvavých
co Tě pobaví
tenkou linkou rozhraní
jež nikdy nezradí
 
sice raní Tě zas a znova
ale pláč utichá
a ta tam jsou slova
co kdys bývala zmatená
 
už nečekáš a neptáš se
jaký další trumfy
život z rukávu vysype
sladkému tichu těšíš se
 
možná je Ti i do smíchu
sic jen pro tu okliku
kdy pocítíš teplo
před věčným mrazem
 
ne, nejsi blázen
jen chceš zavřít oči
lehnout si na zem
a držet, co nemůžeš mít.

 

Přečteno 146x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, enigman, Donne, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, rádi bychom leckdy drželi, co nemůžeme mít.

16.11.2020 17:27:46 | Donne

Ať se tvá bolest rozpustí
v lístcích zeleného čaje
..a srdce zas nejde
kousek vysněného ráje. * :)

16.11.2020 14:01:49 | jenommarie

kéž jsme jen jepice-co nestačí se zhlížet v zrcadlech depice***ouuuúú...
ST* :-D*

16.11.2020 13:05:29 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí