Smutek

Smutek

Anotace: ...

Sbírka: Od A do Z

Smutek
vmísil se v dotek
čepele nože
na konci mé paže.

Smutek
vlil se do kapek
tmavě rudé krve.
Naposled? Prve?

V ráně pálí slzy.
Slzy nefyzické bolesti.
jen z toho, že mě mrzí
mé neúnosné slabosti.

dech zrychluje se,
tělo třese
a brada klesá
na prsa.

Krev v žilách tuhne,
je jako zmrzlá
a tělo více neklesá.

Zavřu skelné oči
s myšlenkou:"Jsem sobec."
Zem se mnou se točí,
přemýšlím..:"Je konec?"
Autor Mia, 22.03.2005
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí