Černý les, bílá víla

Černý les, bílá víla

Anotace: ...

Černý les a ticho,
bílá víla v něm
a v mojí hlavě psycho-
temná noc a temný den.

Bolest, věčnost,
a co dál?
Nenávist, láska, jaká ctnost?
Venku vítr smutně vál.

Život a nezastavitelný čas
pluje proti vůli.
Snad někdy, někde zas
osud či smrt nás spojí.
Autor lukassnajdr, 19.11.2020
Přečteno 154x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, ARNOKULT, Rozmarýna, Frr, Donne, Xardas, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí