Bezstarostnost

Bezstarostnost

Mrtvá poezie

se nabízí

jako dětské hřiště

s prolézačkami

 

Toužím po spontánnosti hry

ve slunečném odpoledni

ztratit se sám sobě

ve špíně na dlaních

 

V nadšení

nad vymáčknutím celé tuby

barva se rozprskne

je roznášena podrážkami

 

Bylo by to hezké

ale verše v bezstarostnosti

působí jako staří invalidé

 

Vyjeveně hledí

a když se konečně rozpomenou

snaží se dohnat všechno

z čeho lze něco vytřískat

Autor Kaj, 20.11.2020
Přečteno 125x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí