Vše pro lásku

Vše pro lásku

Anotace: O tom,jak prožívá lásku zamilovaný člověk

1. Chtěla bych býti alespoň jedinou slzou v oku tvém,
chtěla bych věřit na zázraky,
nedělám rozdíly,přeji lásku všem,
nikdy není pozdě,
i pro tebe vysvitne slunce mezi mraky.

2. Chtěla bych býti ranní rosou na květině,
abys zvlažil si mnou dlaně,
tvor společenský nechce býti sám někde na dědině,
co nemyslíš vážně,neříkej planě.

3. Chtěla bych býti listem,který vítr rozvívá,
třeba jen vodou ve váze,
mé srdce se usmívá,
když přejdou chmury a je zase blaze.
Autor paprsek, 10.03.2007
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí