*-*To jsou ale starosti

*-*To jsou ale starosti

Anotace: *****(*o*)*****

****************

~~~~~~~~
Já znám...kočičky
co nemňoukají
a taky sněženky
co nikdy nesněží
a zvonky na louce
co necinkají
a pivoňky
ty se s pivem
vůbec neznají.
Ani tulipán
se k žádné paní
nepřitulí
ani ten motýl
pánovi pod krkem
nedrží
pomyslí si,uletím
a sednu do kopretin
tam se s někým
i pozdravím...
tam jsou
malá sluníčka
ta milá sedmitečná
proč jak slunce
nikoho nezahřejí
hřát jak slunce
to neznají?
Proč?Ptá se konipas.
Neví,nemá čas.

Páni to je řečí.
Vždyť platí
"mlčeti zlato"
myslí si zlatý déšť
a tiše zlatě prší
a taky padá do trávy.

To jsou ale starosti.
Kdo to ví.

~~~~~~~~

*******************

Autor Květka Š., 23.11.2020
Přečteno 147x
Tipy 11
Poslední tipující: J's .., Emily Říhová, mkinka, JC senior, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ale já znám Květku, která kvete poezií
:o)
**

25.11.2020 09:42:41 | JC senior

:-)...díky...

25.11.2020 16:21:53 | Květka Š.

A návštěva na louku..už dlouho nebyla..a mě se líbila. * ST
Pohodičku milá Květuško ;)

23.11.2020 19:11:13 | jenommarie

Děkuji a zdravím... :-)

25.11.2020 16:23:06 | Květka Š.

:);) také posílám pozdravení **

26.11.2020 12:19:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí