Zlý manžel

Zlý manžel

Anotace: Můžu jen dodat, že tento příběh se opravdu stal. Krutý konec, nemyslíte??

Snad kdysi dávno žila žena,
Byla mladá a moc usoužená.
Ta žena muže měla,
A dítě by s ním chtěla.

Muž nebyl vůbec proti,
Ale pověděl své choti.
Běda jak nebude to syn,
Nebo bude z toho někdo vin.

Břicho rostlo, dítě s ním.
Možná vám to dál nepovím.
Nastal den, žena do porodnice jela,
A ejhle narodila se dcera.

Muž doma divý vyváděl,
Ten večer se v hospodě předváděl.
Prý jaký je to kabrňák,
Div si nenarazil frňák.

Ženu párkrát uhodil,
A jedno pivko si nahodil.
Křikl, příště přijde syn,
Nebo bude z toho opravdu někdo vin.

Další porod, další dcera.
Věřte, to byla ale mela.
Muž ženu hodně zbil,
I soused u toho byl.

Zkusili to ještě jednou,
Snad si nevzal ženu vadnou.
I potřetí to byla holka,
Doma byla pořádná polka.

Když narodil se jim syn,
Už nikdo nebyl vin.
Žena byla zubů zbavená,
Ale pořád měla ráda manžela.

Syn rostl jako z vody,
Vypadal jak dítě do nepohody.
Jednou avšak ochuravěl,
Lékař to viděl špatně.

Umřel na vážnou chorobu,
A příběh nabírá podobu.
Vymlácený z ženy syn,
Opravdu teď byl někdo vin?

Manžel chytá amok velký,
A pouští se do manželky.
Ona prý zabila syna.
Ona je teď opravdu vina.

A tak manžel pistol vzal,
Dcery samotné zanechal.
Nezastřelil ovšem sebe,
Manželku vzal do nebe.
Autor Catherine Noir, 10.03.2007
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a nejhorší je, že se o opravdu stalo...

20.06.2007 12:41:00 | Catherine Noir

Brrrrr to je ale drsná balada. Snad to není podle pravdy. (Naši kamarádi měli kluka až po čtyřech holkách. Já mám holky tři a dál už to raděj nezkoušíme :o)))

20.06.2007 11:33:00 | Hesiona-Essylt

ouu.. teda to je pecka.. šíleně drastické

10.03.2007 22:37:00 | Najlin

To je drsné!!!

10.03.2007 22:18:00 | afig

Je to strašný, co někdo dokáže :-(

10.03.2007 22:04:00 | Drayza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí