Velebím malíře.

Velebím malíře.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020.

Velebím malíře.
Jeho obraz sovy je krásný k nevíře.

Moudrost zvířete z ptačí říše.
A závidím křídla ptákům
a volnost větru.

Já mnohdy i sílu nemám na další větu.
A ta sova z obrázku,
dodá lehkost černočernému provázku.

A ten obraz v sobě nosím.
Mám sílu a svůj stres kosím.

A tak maluj dál,
citliví malíři.

Mé oko z dálky shlíží
a hladí Tvé obrazy.

Jsou v nich výkřiky,
co tahají v nesnází.

Do obrazů schovává se všechno
a každý je šťastný jako děcko.

Tvůj obraz líbám,
ať neublíží mu žádný průvan.

Ráda ho mám.
V srdci bydlí jako drahokam.

Umění krásné znamení.
Cesta a z nebe bratření.

Krásné prozření.
Milé zastavení.
Autor mkinka, 24.11.2020
Přečteno 130x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Jan Urban, Květka Š., Dejvis, Psavec, Amonasr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I obrazy k nám mluví a dodají náladu:), pěkné

24.11.2020 16:11:26 | jenommarie

Máš pravdu.

24.11.2020 16:22:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí